Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от бой Емилия ВИДЕО

...
Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от бой Емилия ВИДЕО
Коментари Харесай

Обидата остава! Емилия се подигра брутално с Коко Динев

Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от пердах Емилия ВИДЕО

Фолкаджийката Емилия възпя някогашния си мъж Коко Динев. Това заподозряха чалга почитатели след появяването на последната ария на изпълнителката, написа бгднес. В парчето " Акула " чалгарката пее за богат мъж, който се държи собственически с нея, а на лирическата героиня й е писнало от богаташки метод на живот и желае да откри същинската обич.

През годините неведнъж се показваха клюки, че въпреки да живее тузарски, Емилия не е щастлива с предприемача Коко Динев. В общественото пространство се завъртяха и информации за физическо принуждение, само че нищо не беше изрично потвърдено. Самата Емилия в никакъв случай не е казвала, че е била унизена от бащата на двете си деца.

В " Акула " чалгарката прочувствено се бори против богат мъж, който не й дава никаква обич и я унижава. В ролята на агресора влиза артистът Башар Рахал, който присмехулно назовава Емилия " кукле " и й споделя, че с помощта на него има бижута и може да пътува до скъпи дестинации като Бали и Малдивите. В края на видеото Емилия провежда грабеж на Башар и даже насочва револвер към него. Той реагира невъзмутимо и я пребива, като мята тялото й на маса, която се троши под нея. Точно с тези подиуми видеоклипът завършва, като ориста на русокоската остава неразбираема.

Около раздялата на Емилия и Коко Динев настойчиво се тиражираше, че той й изневерявал с по-млади от нея девойки, което също се оказва съдбовно за дългогодишната им връзка.

Затова и меломани съзряха редица прилики с текста на парчето: " В твоя свят всичко е банкноти, алчни хора и парцели, в един ден аз пребивавам техни няколко животи. Любовта не се купува, акула аз съм и надълбоко плавам, недей да смяташ ти какъв брой коствам... "

Любопитно е също по този начин, че песента се появява на бял свят, откакто стана ясно, че Динев има дете от друга жена. Досега Емилия не се е изказвала по тематиката, само че една ли й е прелестно, че някогашният й мъж е траял напред. Самата тя има нов мъж в живота си - Жорж Башур, с който направиха скромна женитба.

" Специални благодарности на Башар Рахал за професионализма и на актрисата Михаела Велкова, които ни помогнаха да влезем в минифилма. Всички ние нямаме самообладание да излезе и вторият клип, с цел да приключим картината и всички да видят финала. Благодаря сърдечно и на всички наши фенове за поддръжката и позитивните мнения. Всичко беше осъществено поради вас. Ще кажа на мъжа ми единствено едно: " Обичам те ", изпадна в откровения Емилия.

Парчето " Акула " тя извършва взаимно с младата чалга вяра Денис Теофиков, който към този момент се кичи с прозвището новия Фики. Очаква се да има втори клип, в който историята сред фолкаджийката и Башар Рахал ще бъде продължена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР