Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от бой Емилия ВИДЕО

...
Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от бой Емилия ВИДЕО
Коментари Харесай

Шок: Калина Паскалева изригна срещу Слави Трифонов

Ад в поп-фолка: Башар Рахал спука от пердах Емилия ВИДЕО Шокираща вест: Слави Трифонов навън от bTV Поп фолк елитът скърби за Слави Трифонов СНИМКИ Бомба: Слави Трифонов подарява лимузина и 1435 подаръка Обрат: bTV шокира с разобличаване за „ Шоуто на Слави "

Журналистката Калина Паскалева е гневна на Дългия.Писателката се зарадва, че „ Шоуто на Слави ” хлопва кепенци на 31 юли.

А повода за този горчив привкус на Калина изненада мнозина. Оказа се, че преди време Слави Трифонов й нанесъл голяма засегнатост.

 Резултат с изображение за Калина Паскалева към момента не може да елементарни на Слави Трифонов и на екипа му!

И освен това обществено. Ето какво изясни в мрежата Калина Паскалева:

„ Спомням си по какъв начин преди доста години се разсъниха с извънредно неприятна вест. Слави Трифонов беше пуснал новата си ария, а в клипа си за покритие на следния текст:

“Когато падне нощта, излизат кухите лейки, в лицата наподобяват на скръбни жалейки. Гърдите – силиконови, краката им – шпиц, живеят във някакъв доста тъп анекдот.

Преспали са към този момент със всички фешън пичове, от толкоз секс са развили яки бричове. И са доста нещастни, и умират от скука… Време е някой да изхвърли боклука! Време е някой да изхвърли боклука! ”…

Беше употребявал мои фотоси от фотосесия за предаването, което водех – “Градски девойки ”.

Интересен беше фактът, че той в никакъв случай преди този момент не беше разговарял с мен. Едва ли даже е имал бегла визия за живота ми, само че от трибуната си на популярен шоумен опитваше да втълпи измежду феновете и феновете си мнение за моето съществуване.

В продължение на няколко месеца бях доста смутена и се чудех за какво го е направил. Така и не разбрах. С днешна дата няма и значение.

Подигравката на непознат тил за висок рейтинг не може да бъде безконечна. Тази заран се разсъниха с новината, че предаването му слиза от екран. Не ми е мъчително.

Няма да ми липсва. Да ни е цветущ денят на радиото и малкия екран! “, написа Калина Паскалева.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР