Абсурдно е да обичаш футбола и да забраняваш хора да

...
Абсурдно е да обичаш футбола и да забраняваш хора да
Коментари Харесай

Димитър Илиев: В БФС всичко е абсурдно!

" Абсурдно е да обичаш футбола и да забраняваш хора да го гледат. Стадионите се строят с трибуни за хората ", съобщи Димитър Илиев - министър на младежта и спорта.

" БФС се пробват да трансферират виновността на Столична дирекция на вътрешните работи и УЕФА, само че не е по този начин. Важно е да се разплете цялата истина ", сподели той и разясни: " Това, което се тиражира, съгласно мен не е по този начин ".

" Не може да се въздейства на БФС. Те са независими ", изясни Илиев и посочи, че в случай че го има даже да се сметне, че има политически напън.

За него не доста неприятно, че има възбрана от БФС деца да не играят футбол. 145 клуба са с отнети права, като на някои са възобновени обаче, само че нямат право на глас.

Има предложение да се назначи самостоятелен одит на клубове и на БФС. От БФС няма отговор, само че от клубове има, изясни още министърът пред Българска национална телевизия.

" Проблемите са ужасно доста. Само футболната общност може да ги позволи ", сподели Илиев.

Той се зачуди какъв човек би трябвало да си, с цел да не си подаваш толкоз време оставката и изясни, че в случай че неговата бъде поискана ще бъде дадена незабавно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР