Абсурдът на войната е присъщ на някои части от света

...
Абсурдът на войната е присъщ на някои части от света
Коментари Харесай

Ето така се краде руска бойна машина


Абсурдът на войната е характерен на някои елементи от света и в спокойно време. Бившето руско пространство е извор на многочислени сюжети, които за останалия свят са на първо място невероятни, само че и носят черен комизъм, какъвто може да има единствено оттатък Желязната завеса.

Военният конфликт в Украйна донесе гибел, опустошения и доста страдалчество на хиляди хора – били те цивилни, или хвърлени едни против други млади момчета и девойки във военни униформи.

Безсмислието на войната може би най-добре се вижда от една обстановка, разиграла се през вчерашния ден в Херсонска област.: „ В допълнение към героичните дейности на въоръжените сили на Украйна, на помощ идват и цивилни жители, в това число от ромския етнос. Те откраднаха танк от съветските нашественици. Това се случва близо до Каховка, в село Любимовска, Херсонска област “.

Информацията е пристигнала от локални поданици и се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Тъй като на война се лъже значително и от двете враждуващи страни, потърсихме доказателство, че незаконното лишаване е реалност. Ето го:



На фрагментите се вижда бронирана машина (може би ЗРК „ Стрела-10 “) с присъщата за съветските сили в спора Z-ка. Видимо е изоставена, само че няма повреди. През уикенда неприятното обмисляне на логистиката на съветските сили остави няколко колони бронетехника надълбоко във вражеска територия без нафта и е допустимо казусът да е бил подобен.

Така или другояче, съветското военно МПС е влачено в незнайна посока от трактор, като на фрагментите се вижда по какъв начин мъж спринтира към него. Не е ясно дали е участник в „ интервенцията “, или е механик-водачът, на който е зачислена бойната машина…

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР