Абсолютно скандални разкрития за премиера Петков прави външният министър Теодора

...
Абсолютно скандални разкрития за премиера Петков прави външният министър Теодора
Коментари Харесай

На закрито заседание: Генчовска признала, че България води „двойна външна политика“

Абсолютно скандални разкрития за премиера Петков прави външният министър Теодора Генчовска, Има Такъв Народ, пред депутатите сега, оповестява „ Епицентър.бг “, като се базира на свои източници в пленарна зала.

България има две външни политики, едната е на премиера Петков и неговите външнополитически съветници, (което е в нарушаване на закона), а другата - на Външно министерство!

Това е декларирала външният министър Теодора Генчовска на закрито съвещание в Народното събрание, поискано от депутатите по отношение на позицията на България във връзка с РСМ и появилите се извън информации, че министър председателят е заречен до края на юни България да вдигне ветото над Скопие.

Генчовска признала пред националните депутати, че обстановката във външната политика е скандална. Тя разкрила, че като външен министър научава 80% от нещата във връзка с РСМ от Скопие. От другари в прилежащата ни страна Генчовска научила, че Петков и Ковачевски са се договорили за ново междуправителствено съвещание.

Това значи, че зад тила на съдружните сътрудници и законните държавни институции министър-председателят Кирил Петков и външнолитическият му консултант Весела Чернева прокарват външна политика в ущърб на националните ползи.

България има две външни политики. Едната е на Външно министерство, другата се организира от премиера и неговите външнополитически съветници, споделила Генчовска.

По отношение на междуведомствената Историческа комисия, за жалост, бодряшките изказавания на премиера Петков, са тотална лъжа. Свършената работа на тази комисия е НУЛА, декларирала Генчовска.

" Продължаваме промяната " не престават да живеят с убеждението, че страната е едно Неправителствени организации, споделила Генчовска пред смаяните депутати.

Във Външно министерство не е постъпила нито една паметна записка от срещите на премиера Кирил Петков с представители на македонската страна, подчертала Генчовска, а това е още едно нарушаване на закона.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР