„Абсолютно сигурни сме, че този бюджет, който приема в момента,

...
„Абсолютно сигурни сме, че този бюджет, който приема в момента,
Коментари Харесай

Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“: Бюджет 2022 ще покрие кризата в Украйна


„ Абсолютно сигурни сме, че този бюджет, който приема сега, ще има опция съответно да посрещне всички провокации, които ще произтекат от тази рецесия. Ние към този момент сме заложили в бюджета задоволително буфери, които да ни оказват помощ първоначално да поемем спомагателните разноски “, съобщи ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

„ Очакваме да имаме премного благоприятни условия да можем да поемем 1 спомагателни разноски. Както знаете, ще имаме актуализация, тъй че при новата информация по отношение на инфлация, планиран напредък в Европа и в България, да можем да създадем нужните промени “, сподели Гюров.

Що се отнася до вероятното прекъсване на газовите и енергийните доставки за страната ни, Гюров уточни, че „ един главен метод да можем да подсигурим енергийно страната е, като за известно време спрем износа на ток от България. Това е съветвано с нашите европейски сътрудници “.

По думите му „ нашата страна е готова, няма никаква заплаха за териториалната сигурност на страната “.

„ Това, което знаем, че към вчерашна дата бяха декларирали към 400 наши съграждани предпочитание да бъдат евакуирани, има проект в деяние, който работи в тази посока те да могат да се приберат в България по сигурен метод “, сподели Гюров.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР