Абонатите ще ползват многобройни канали с HD качествоИзвеждане в орбита

...
Абонатите ще ползват многобройни канали с HD качествоИзвеждане в орбита
Коментари Харесай

SES удължи партнорството си с Globecast за Румъния

Абонатите ще употребяват многочислени канали с HD качество

Извеждане в орбита на широкообхватния спътник ASTRA 5B за доставката на HD канали

Глобалният снабдител на медийни решения Globecast удължи партньорството си със SES за телевизионно разпространяване на HD услуги за клиентите на Orange Румъния, оповестиха от сателитния оператор.

Според новото многогодишно съглашение, Globecast ще наеме няколко транспондера на ASTRA 5B на орбитална позиция 31.5 Изток, с цел да доставя услуги на Orange Румъния, който се нуждае от сателитен потенциал за предаването на 112 телевизионни канала, от които 52 в HD резолюция, в стандарт DVB-S2 и MPEG-4.
още по тематиката
Globecast ръководи входния сигнал, форматирането и кодирането на сигнала за целия ТВ пакет, както и преноса на сигнала до телепорт, откъдето се качва на спътник ASTRA 5B.

Премиум ТВ офертата на Orange Румъния е на пазара от юни 2013 с поддръжката на SES, като употребява мощния и широкообхватен спътник ASTRA 5B за доставката на HD канали, които могат да бъдат одобрявани с най-малката сателитна паница на румънския пазар.

В един мощно конкурентен ТВ пазар, с 98% навлизане на платена телевизия и пет платформи за сателитна телевизия, сателитната ТВ платформа на Orange пораства в геометрична градация през цялото време. Услугата Orange Love интегрира доставка на сателитна телевизия и оптичен интернет достъп до всеки дом.

„ Ние поддържаме Orange Румъния за нейната телевизионна услуга от самия й старт, освен с софтуерни решения, само че и в региона на маркетинга, с цел да промотира услугата си на територията на цялата страна ”, съобщи Мартин Орнас Кубацки, вицепрезидент и основен районен шеф на SES Video.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР