Абитуриентите от Математическа гимназия Академик Кирил Попов“ в Пловдив избраха

...
Абитуриентите от Математическа гимназия Академик Кирил Попов“ в Пловдив избраха
Коментари Харесай

Ученици от елитна пловдивска гимназия избраха нестандартен начин за покана за бал

Абитуриентите от Математическа гимназия " Академик Кирил Попов “ в Пловдив избраха ексцентричен метод да поканят обичаната си учителка на бал, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. С ръкопляскане, балони и цветя те посрещната класната си ръководителка госпожа Тотева в читалище " Иван Вазов " в Стария град, където бяха подредили галерия от техни работи и общи фотоси.

Мили думи като " Обичаме ви “, " И аз ви обичам “, и топла преградка от класната за всеки един, бяха разменени по време на срещата. След това последва поканата " Елате с нас на бала “. Отговорът, несъмнено, беше " Да “ и " Гордея се с вас “.

Людмила Вълкова, ученичка от класа на госпожа Тотева, който е със компетентност " компютърна графика “, показа пред камерата ни, че концепцията за тази ексцентрична покана се е родила вследствие на това, че те, като клас, доста обичат да вървят по галерии и съгласно тях, самото прекарване е доста особено. " Харесваме пленерите, класната ни е водила няколко пъти навън да рисуваме, нейна пристрастеност е природата, обича националните танци, харесва изкуството във всяко едно направление и по тази причина взехме решение да създадем нещо особено за нея, което тя да запомни “.

Г-жа Тотева беше прелестно сюрпризирана, само че и в същото време доста горда с учениците си, от това по какъв начин те сами са се организирали, по какъв начин всичко са подготвили и означи, че самата покана ги показва най-добре като това, което в реалност са те. " И в действителност, това е най-хубавата покана, която до момента възпитаници са правили на класните си ръководители, считам аз “, сподели Тотева.

" Моята е най-сърдечна и най-лична! Много съм горда с класа си! Прекрасни младежи са! Искам и ще пожелая на всеки нещо друго и самостоятелно, когато приключват, само че през днешния ден им поисквам да са щастливи и да имат спокоен живот в бъдеще “, сподели тя. И добави: " Винаги съм се чувствала късметлийка, че този клас се падна точно на мен. Никога не съм била нито афектирана, нито разочарована от тях. За това благодаря и на техните родители! “, добави Тотева.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР