А1 започна да предлага достъпния флагман на (Fan Edition). От

...
А1 започна да предлага достъпния флагман на (Fan Edition). От
Коментари Харесай

Достъпният флагман Samsung Galaxy S20 FE вече е наличен в А1

А1 стартира да предлага наличния флагман на (Fan Edition). От през днешния ден стартират и доставките за потребителите, които поръчаха модела авансово от онлайн магазина на телекома.

Galaxy S20 FE е последният смарт телефон от серията от високия клас на Samsung S20. Той е изработен в отговор на пандемията от COVID-19 и предлага най-желаните характерности на серията S20, само че на налична цена, която стартира от 32,99 лв. на месец или 699,99 лв. в брой с проект. S20 FE предлага познатия хубав дизайн на серията в комбиниране с отличен екран, камера с изкуствен интелект, съвременен процесор и батерия, която устоя през целия ден с едно зареждане. По този метод първокласното мобилно прекарване е налично за повече консуматори, които търсят по-бюджетно предложение.



Смартфонът има 6,5-инчов Dynamic AMOLED екран с резолюция 1080х2400 пиксела и отвор за 32MP (F2.2) селфи камера. Дисплеят се опреснява при 120Hz, което разрешава доста плавна работа с интерфейса на модела. Основната камера е тройна и включва 12МР главен датчик с оптична стабилизация, Dual Pixel автофокус и бленда F1.8, 12МР (F2.2) с ултраширокоъгълна леща и 8МР телефото камера с 3х оптично приближение, OIS и 30х хибридно приближение.

Батерията на Galaxy S20 FE е с потенциал 4500 mAh и поддържа бързо жично и безжично зареждане, което е функционалност от високия клас. Сред другите характерности са оптичен датчик за отпечатъци в екрана, стерео представители и NFC. Смартфонът употребява чипсет Exynos 990 и 6 GB RAM, които са повече от задоволителни за всекидневната приложимост на устройство. То има 128GB памет, която може да се усили с microSD карта памет.

Устройството е с пластмасов тил, какъвто е употребен и при Galaxy Note20, само че покрива стандарта IP68 за резистентност на навлизане на прахуляк и вода. Допълнителен плюс е, че потребителите могат да избират сред няколко разнообразни цвята на смарт телефона и ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР