А1 става първият телеком оператор в България, който предлага световната

...
А1 става първият телеком оператор в България, който предлага световната
Коментари Харесай

A1 вече ще предлага Netflix на абонатите си

А1 става първият телеком оператор в България, който предлага международната стрийминг платформа Netflix на клиентите си.

Достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна ТВ.

И трите проекта на Netflix (Basic, Standard и Premium) са налични за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което отстрани потребността от потреблението на банкова карта.

Netflix ще бъде включен в ТВ цената А1 ТВ 200 MAX за целия период на двугодишния контракт. Абонатите на останалите ТВ и мобилни проекти могат да употребяват Netflix за избран интервал от време, съгласно техния проект, и по-късно да я закупят като спомагателна услуга.

Netflix е водещата стрийминг платформа с повече от 247 млн. платени абонамента в над 190 страни, която предлага необятен избор от хитови телевизионни излъчвания, игрални, анимационни и документални филми и други. Абонатите могат да гледат колкото и когато пожелаят от разнообразни устройства: от компютър на netflix.com или от всяко устройство с достъп до интернет, което поддържа приложението на Netflix, в това число смарт тв приемници, смарт телефони, таблети, гейминг конзоли.

Съдържанието на Netflix в България е налично на британски език – тон и надписи. Абонатите на услугата ще могат да се любуват на всички излъчвания на Netflix като известните Stranger Things, The Witcher, Extraction, Wednesday, Lupin и доста други. Освен това Netflix предлага основаването на детски профили с наставнически надзор, тъй че и децата да могат да се насладят на богатото наличие от подобаващи телевизионни излъчвания и филми.

 A1 Netflix
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР