Кийр Стармър каза на Риши Сунак, че няма къде да

...
Кийр Стармър каза на Риши Сунак, че няма къде да
Коментари Харесай

Кийр Стармър каза на Риши Сунак, че „няма къде да се скрие“ след катастрофалните резултати от изборите

Кийр Стармър сподели на Риши Сунак, че „ няма къде да се скрие “ от гласоподавателите, след още един пагубен ден на изборни резултати за торите.

Лидерът на лейбъристите сподели пред Mirror, че успехите на партията с висок профил в цялата страна потвърждават, че „ страната ни е подготвена за смяна “.

Всички очаквания на депутатите от торите, че могат да оправдаят упованията в Лондон, се изпариха, когато стана ясно, че Садик Хан ще завоюва исторически трети мандат като кмет на столицата. Номер 10 нощес удостовери, че даже самият министър-председател не е дал своя вот за претендента на торите в Лондон Сюзън Хол, чиято акция беше помрачена от обвинявания в ислямофобия и погрешни изказвания.

Вместо това той гласоподава по пощата в Северен Йоркшир, където е неговият изборен регион - и където лейбъристът Дейвид Скайт завоюва конкуренцията за първия определен кмет в района. Междувременно Тори Анди Стрийт загуби работата си като кмет на Уест Мидландс, откакто обезверените консерватори принудиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР