Ерлинг Хааланд настоява, че наистина не му пука“ за Рой

...
Ерлинг Хааланд настоява, че наистина не му пука“ за Рой
Коментари Харесай

Ерлинг Хааланд дава брутален отговор на Рой Кийн, след като разби четири минали Уулвс

Ерлинг Хааланд упорства, че „ в действителност не му пука “ за Рой Кийн, откакто накара критиците си да млъкнат с ЧЕТИРИ гола против Уулвс.

Талисманът на Манчестър Сити поведе офанзивата, до момента в който тимът на Пеп Гуардиола резервира статута си на любимец в конкуренцията за купата във Висшата лига, достигайки до домакинска победа с 5-1. 23-годишният Хааланд означи хеттрик за първото полувреме, преди да направи своя четвърти тъкмо преди приключването тутакси.

Извличането му идва малко повече от месец, откакто легендата на Манчестър Юнайтед Кийн съпостави Хааланд с „ нападател от Втора лига “ когато става въпрос за неговата всестранна игра. Тези мнения разгневиха фамилията на Хааланд, защото бащата Алф Инге имаше два скандални конфликта с Кийн по време на техните игрови дни.

Сега 23-годишният състезател отговори на рецензиите на Кийн, като сподели, че откакто наложи Уулвс на меча: „ Всъщност не ме е грижа толкоз доста за този човек, тъй че това е наред. Не ме интересува, ние просто тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР