А1 стартира SAP академия, която цели да отговори на пазарните

...
А1 стартира SAP академия, която цели да отговори на пазарните
Коментари Харесай

А1 стартира академия за SAP консултанти в партньорство с Data Solutions


А1 започва SAP академия, която цели да отговори на пазарните и вътрешните потребности на компанията от висококвалифицирани експерти по внедряване на най-успешния бизнес програмен продукт в света. А1 SAP Академия е налична опция за всеки с интерес в бизнес процесите да стартира нова кариера в бранша и да се сертифицира като SAP съветник.

Обучението в академията ще се организира напълно в онлайн на платформата. Записванията стартират през днешния ден, а курсовете от програмата ще започват на 16 март 2023 година

Работата в IТ промишлеността дава отлична опция за кариерно развиване, положително възнаграждение и голям брой спомагателни придобивки. В момента у нас се предлага богат избор от курсове и школи по програмиране за искащите да се развиват в IT сектора. Възможностите за образование с професионалното ERP решение SAP обаче са много лимитирани и новата А1 SAP Академия запълва точно тази пазарна ниша.

Обучението в A1 SAP Академия се осъществя в партньорство с една от огромните български IT компании и дълготраен сътрудник на А1 -. То е отворено за всички претенденти, които дават отговор на условията, в това число за актуалните чиновници на А1, които желаят да надградят знанията си и да продължат своето кариерно развиване в друго направление на компанията.



От претендентите не се изиска да имат механически опит, а за преимущество се смятат желанието и опит в бизнес среда, както и владеенето на бизнес британски на работно равнище. Курсът се състои от 7 елементи, разпределени в 3 модула, които са онлайн и се водят на британски език от опитни SAP специалисти на А1 и Data Solutions. Освен независимото образование, всеки курсист ще има регулярни срещи с наставник, който да му оказва помощ във всеки стадий. Успешно приключилите цялостната стратегия могат да получат непосредствено предложение за работа от А1 или Data Solution.

А1 към този момент е един от най-големите SAP интегратори в страната. Благодарение на стратегическото си партньорство със SAP България А1 може да дава на своите бизнес клиенти ERP решения както за бранша на дребните и междинни компании – SAP Business One, по този начин и за огромни корпорации – SAP S/4HANA. Компанията развива своя SAP Компетентен център от повече от 15 години и към този момент разполага с над 30 специалисти с разнородни пълномощия в областта на консултирането, внедряването и поддържането на SAP ERP системи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР