А1 ще дари предплатени карти с мобилен интернет на бежанци

...
А1 ще дари предплатени карти с мобилен интернет на бежанци
Коментари Харесай

A1 дарява карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна

А1 ще подари предплатени карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна.

Компанията ще даде карти на украинското посолство в София и на Столична община, които двете организации ще разпространят измежду искащите, с цел да могат да останат във връзка със своите близки както в България, по този начин и в Украйна.

А1 ще следи военния спор в Украйна и ще реагира по отношение на неготово развиване, с цел да може да оказва помощ на засегнатите клиенти да преминат през това тестване благодарение на своите услуги и цифровите технологии.

Допълнително компанията ще насърчи събирането на дарения от чиновници, като поддържа самодейността на Фондация BCause и акцията #ЗАДОБРОТО в интерес на фамилиите от Украйна.

За задачата е основана обособена страница в дарителския уебсайт „ Платформата “ на Фондация BCause, където всички чиновници на А1 ще могат да дарят определена от тях сума.

А1 беше измежду първите компании, които демонстрираха своята съпричастност към жертвите от войната в Украйна и телекомът ще продължи да употребява технологиите, с цел да им помогне да преминат през тази невиждана обстановка.

Малко след началото на военния спор клиентите на А1 в роуминг в Украйна получиха безвъзмезден интернет и мобилен интернет, а тези в България по 1 000 интернационалните минути, които важат за 30 дни, само че срокът може да бъде продължен, в случай че обстановката го постанова.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР