А1 разшири портфолиото от телевизионни канали, които предлага на абонатите

...
А1 разшири портфолиото от телевизионни канали, които предлага на абонатите
Коментари Харесай

ТВ абонатите на А1 вече могат да гледат детските канали на Disney

А1 разшири портфолиото от телевизионни канали, които предлага на клиентите си с прибавянето на обичаните на деца и възрастни Disney Channel и Disney Junior, дублирани на български език. Детските канали на The Walt Disney Company са разполагаем на феновете от 1 февруари откакто двете компании възобновиха сполучливото си партньорство.

Малките фенове сред 6 и 12 годишна възраст ще могат да се любуват на невероятни истории, изпълнени с музика, другарство и развлечение с програмата на Disney Channel. Програмата на канала включва известни анимационни сериали като „ Мегачудесата на Калинката и Черния котарак “, „ Финиъс и Фърб “ и други. Съдържанието на Disney Channel е фокусирано върху полезности, които оказват помощ на децата да се оправят с провокациите на порастването, и ги окуражава да имат вяра в себе си, да следват фантазиите си и да прекарват пълноценно време с приятелите и фамилията си.
-->
За фамилиите с деца в предучилищна възраст измежду клиентите на ТВ услуги от А1 привлекателно наличие предлага Disney Junior. Програмата кани децата и родителите им във магически свят, изпълнен със занимания и въображение. Обичани герои оживяват в анимационни сериали като „ Марвъл Спайди и невероятните му другари “, „ Мики Маус: Забавната къща “, „ Блуи “ и „ Пижамаски “. Съдържанието на Disney Junior се концентрира върху прочувствените истории и положителните герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили утвърждението и доверието на родителите. Каналът основава доброжелателна, приобщаваща и в това време мотивираща среда, която е близка до дребните фенове.

За своите клиенти на ТВ услуги А1 предлага разнообразни пакети с до над 200 ТВ канала, повече от 70 от които в HD качество. Любителите на развлекателно и писмено наличие, измежду клиентите на компанията, могат да открият и доста от каналите на Disney. Сред тях са Fox, Fox Life, Fox Crime, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN и Baby TV. Специално за клиентите на интерактивната телевизия Xplore TV телекомът дава и услугата National Geographic on Demand.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР