А1 пусна нов А1 Предплатен пакет , който идва с

...
А1 пусна нов А1 Предплатен пакет , който идва с
Коментари Харесай

А1 пусна нов предплатен пакет и предлага двойни бонуси при зареждане на предплатена карта

А1 пусна нов А1 Предплатен пакет, който идва с в началото заредени 500 национални минути и 10 000 МВ. В същото време компанията започва и акция, която предлага двойни бонуси на клиентите, които заредят своята от А1 с най-малко 10 лв. до 31 януари 2021 година.

А1 Предплатен пакет ULTRA се предлага на цена от 12 лв., включените 500 национални минути и 10 000 МВ интернет на оптималната скорост са годни за 30 дни след активацията на услугата. По този метод клиентите на услугата ще имат повече време, през което да се възползват от първичните
бонуси в пакета.



Телекомът ще предложи атрактивни
бонуси и на съществуващите консуматори на предплатени услуги, които заредят своята карта с най-малко 10 лв. до 31 януари 2021.

През този интервал те ще получат двойно повече минути за национални диалози - 400 и двойно количество мегабайти 8000 МВ. Както минутите, по този начин и мегабайтите ще са годни за 20 дни след зареждането на сумата, а предлагането е годно за всички клиенти с предплатена карта и задействана оферта.

За тези, които желаят да се възползват от двойните
бонуси, само че още не са си задействали пакет от А1 с бонуси при презареждане, могат да го създадат като изпратят безвъзмезден SMS с текст А1 на номер 789.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР