А вие как прекарвате горещите дни през лятото? С този

...
А вие как прекарвате горещите дни през лятото? С този
Коментари Харесай

Родна миска счупи рекордите в Тик-ток с горещо ВИДЕО! Близо 2 милиона мъже от цял свят въздишат по българката

А вие по какъв начин прекарвате горещите дни през лятото? С този въпрос миска провокира вниманието на мъже от целия свят. Е, добре, де, въпросът не е толкоз трогателен, колкото гледката, която се открива от видеото на родната хубавица по бански от басейна.

Над 1 770 000 гледания в Тик-Ток събра Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Горещата сцена, снимана в тил с акцент върху стегнатите й задни елементи, накара ченетата на мъжката публика да паднат и да им държи влага цяло лято.

Видеото е част от рекламна акция на марка виновност, а изрязаното долнище на миската е просто бонус за потребителите.

Близо 1000 коментара на британски, съветски, френски, немски, иврит и прочие се изливат под провокативния клип. „ Ето това е единственият метод да ме накарате да пия “, „ Имало бутилка вино в клипа?! “, „ Господи, имай благосклонност! “, „ Мога да го виждам през целия ден “, гласят единствено част от мненията.

Броят гледания е безспорен връх и родната миска за следващ път потвърди, че на българката не й е належащо да има дупе но Ким Кардашиян, с цел да събере погледите на целия свят. Съвършенството на нашите дами си е заложено в гена.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР