А целувката на Мата (Хари, бел.ред.) гори предателски по бодливата

...
А целувката на Мата (Хари, бел.ред.) гори предателски по бодливата
Коментари Харесай

Мнение: Целувката на Мата Хари гори по бузата на Борисов и му напомня, че има задължения

А целувката на Мата (Хари, бел.ред.) гори изменнически по бодливата буза на Борисов, с цел да му припомня, че има отговорности. Не към нас. Нито към България. Това написа информационният специалист Радослав Бимбалов във си.
" Истината е, че подмолните играчи от Движение за права и свободи, техните олигархични кръгове и сътрудниците от еднолична компания ГЕРБ просто си преподписват новия дружествен контракт, с който да ръководят сдружението с никаква отговорност, наречено страна ", написа още той.
 Бимбалов за Борисов: Недодялан дебил, който срича личните си мисли Бимбалов за Борисов: Недодялан дебил, който срича личните си мисли
Видях един непохватен дебил, който срича личните си къси мисли и разчита на суфльорите от екипа си, които искрено и без срам се оп...
Публикуваме цялостното му изказване без редакторска интервенция:
Онзи ден двама артисти от Северна Македония изпратиха на премиера ни любовно писмо, съпроводено от песента „ Целувката на Ана “, изпята без акцент. Само пет часа по-късно Борисов им отговори обществено, което мен персонално ме подразни. Аз му писах отворени писма месеци наред и един път не ми е отговарял.
Но да оставим настрана моята персонална душевна драма.
Пиша по различен подобен мотив. Онзи ден турският деспот поздрави нашия на едно събитие, на което Борисов не присъстваше. Или най-малко не очевидно.
Странно ли е? Не.
 Мнение: Медиците ни са изкупителните жертви на безхаберието на властимащите Мнение: Медиците ни са изкупителните жертви на безхаберието на властимащите
" Преди години измежду приятелите ми, съвсем като анекдот, се разказваше случката с един прочут лекар-патоанатом. Човекът бил буен риболовец и в...
От много време се питаме - какво стана с компроматната офанзива против това, което имаме за министър председател? Преди няколко месеца изглеждаше като че ли занапред ще бълват неприятни за гледане и слушане неща. Всички смятахме, че това е единствено началото. Че тези, които са решили да оказват помощ на Борисов да се сгромоляса, ще го довършат – методично и безмилостно – изнасяйки доказателства за неговата мрачна, искрено помийна същина. Доказателства, кътани постепенно и усърдно. Като скъпоценни жълтици.
Но всичко завърши внезапно и необичайно. И настана тишина. Остана единствено една сянка на Мата Хари, която да трака с ноктите на нозете си в еротичните кошмари на Борисов.
Истината е, че тези, които пуснаха смърдащия мирис от бутилката мръсотия не са тези, които желаят да сгромолясат Борисов. Те са тези, които желаят да запазят корупционните модели на ръководството на тази пробна страна. Тоест да запазят и Борисов.
Звучи идиотско, нали? Че то кое звучи неидиотско в последно време...
Атаката против Борисов го направи слаб, въпреки и да не му проличава външно. А слаб Борисов е доста по-удачен за подмолната люлка на ръководството, която би трябвало да устоя много внушителни задници. Балансът е мъчно нещо. Особено когато си алчен.
 Бимбалов: Искам да ви уведомя кой е главният обвинен за аферата с нощното шкафче Бимбалов: Искам да ви уведомя кой е главният обвинен за аферата с нощното шкафче
Въпросът дали Мата Хари е напъхала пачките и златото в нощното шкафче на премиера вълнува всички ни. От август насам прокуратурата твър...
Истината е, че подмолните играчи от Движение за права и свободи, техните олигархични кръгове и сътрудниците от еднолична компания ГЕРБ просто си преподписват новия дружествен контракт, с който да ръководят сдружението с никаква отговорност, наречено страна.
А целувката на Мата гори изменнически по бодливата буза на Борисов, с цел да му припомня, че има отговорности.
Не към нас. Нито към България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР