А телата на жена и мъж са открити в морето

...
А телата на жена и мъж са открити в морето
Коментари Харесай

Трагедия на ергенско парти в Поморие – 40-годишен чужденец се удави в басейн


А телата на жена и мъж са открити в морето в Елените и Царево

Трима удавници са открити през уикенда в курортите към Бургас. Голяма покруса е станала по време на ергенско празненство в поморийски апартхотел.

Около 04.20 часа през вчерашния ден в Районно ръководство - Поморие е получено известие за случай, при който след ергенско празненство във външния басейн на хотела е намерено тялото на 40-годишен чешки жител.
Констатирано е, че чехът дошъл в България на 5юни като безсистемен екскурзиант. Тялото е видяно към 04.00 часа от двама негови другари, които го извадили от водата и алармирали полицейските чиновници. Предстои осъществяването на аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

В петък следобяд към 14.17 ч. в Районно ръководство – Несебър е получено известие за това, че в морето против хотел „ Аморе “ на плаж Робинзон в курортно населено място „ Елените “ е видяно женско тяло. Самоличността все още е в развой на изясняване. При осъществения първичен оглед забележими следи от принуждение по натрупа не са открити. Тялото е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ към УМБАЛ – Бургас.

След  около час в същия ден, към 15.35 ч. в Районна ръководство - Царево е получено известие за това, че на плаж Понтона в Царево е намерено тялото на 60-годишен мъж от Царево, евентуално умрял от удавяне. При осъществения първичен оглед забележими следи от принуждение по натрупа не са открити. Тялото е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ към УМБАЛ – Бургас.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР