А сега отиваме към Великобритания. С какво принц Хари успя

...
А сега отиваме към Великобритания. С какво принц Хари успя
Коментари Харесай

The Cube: Автобиографичната книга на принц Хари

А в този момент отиваме към Англия. С какво принц Хари съумя да възмути освен английската, само че и международната аудитория, ще научим от Мария Кръстанова в The Cube.

Принц Хари съумя да скандализира безусловно за часове с автобиографичната си книга, която към момента даже не е излязла на пазара за свободна продажба. Книгата му, преведена на български „ Резервен “, следва да бъде оповестена идната седмица. От английския The Guardian обаче са се сдобили с нейно копие и разгласиха обвиняванията, които Хари насочва против Кралското семейство, съответно против брат си.

За какво става дума? Накратко: Хари написа в книгата си, че е бил физически атакуван и ранен от Уилям през 2019 година в дома им в Лондон. Ситуацията е ескалирала, когато Уилям нарекъл Меган „ груба “ и „ дразнеща “. Тогава се е случило и сблъска сред двамата братя, при който Хари е съборен на земята върху купа на кучето му, частите от които се врязват в гърба му.

И въпреки описанието на борбата да звучи като битово сдърпване сред двама братя, всички упования са, че след броени дни, когато книгата излезе на пазара, ще предизивка безспорен възторг в английското кралско семейство.

Казаното досега обаче даже не е фокуса на книгата на принца. The Guardian написа, че заглавието по никакъв начин не е инцидентно. То идва от остаряла сентенция в кралските и аристократичните среди, а точно, че първият наследник е правоприемник на трофеи, власт и благосъстояние, а вторият е авариен, в случай че нещо се случи с първородния. Именно такова е чувството на неправда, от което е желал да се отърве Хари. За мотивацията си да напиша книгата, в интервю той споделя, че „ тишината няма да направи нещата по-добри “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР