а съжаление българският народ е разделен заради хора като президента

...
а съжаление българският народ е разделен заради хора като президента
Коментари Харесай

Марешки: Българският народ е разделен заради хора като Радев

а страдание българският народ е разграничен поради хора като президента Румен Радев, който се пробва с вдигнати юмруци да прави тези провокации.

Това съобщи в предаването "Здравей, България " по водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и основават ужас, бият служители на реда и млади дами. Има и такива, които разсъждават обикновено и поддържат естествените български жители ", разяснява още Марешки.

Той отхвърли обвиняванията, че депутатите му са подкрепили плана за нова конституция на ГЕРБ против две концесии – тези на плажовете "Кабакум - Север 1 " и "Кабакум - Север 2 ".

Според обвиняванията едната концесия е взета от майка му, а другата – от някогашен народен представител от ВОЛЯ.

"Чух такова подстрекателство от. Това е доста тъпо, тъй като единствено човек, привикнал да работи по този метод, може да прави такива внушения ", съобщи Марешки.

"Всеки ден върша бизнес покупко-продажби, имам доста сътрудници. Това няма нищо общо с политическата ни активност ", добави водачът на ВОЛЯ.

Неговата прогноза за мандата: "Управляващите го споделиха, това си е техен проблем. Виждам, че вървят към привършване на мандата. Най-вероятно това ще се случи, уточни Марешки.

"Приветствам нормализирането на обстановката, че българският народ се освободи от анархията. Не поздравявам биенето на служители на реда, дами, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е доста огромен и хора, които са се облажвали, желаят още веднъж да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители ", сподели Марешки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР