А дреналин, много екшън и завладяващи емоции ще предложат филмите

...
А дреналин, много екшън и завладяващи емоции ще предложат филмите
Коментари Харесай

Истински приключения в първата седмица на „Великият понеделник“

А дреналин, доста екшън и завладяващи страсти ще предложат филмите в първата седмица на емблематичната акция „ Великият понеделник “. Един против различен се изправят екшънът „ Робин Худ: Началото “ и комедията „ Спасители на плажа “, а киноманите ще могат да изберат коя от двете ленти да гледат идващия понеделник (12 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, който влиза в конкуренцията, е приключенският екшън „ Робин Худ: Началото “. Лентата с режисьор Ото Батхърст и продуцент Леонардо Ди Каприо предлага осъвременен прочит на историята за най-благородния апаш. Легендите за Робин Худ се носят от повече от 800 години, само че каква е била същинската му история и по какъв начин е съумял да се трансформира в подобен знак? В ролята на каления в багра кръстоносец Робин влиза Тарън Еджъртън, а в неговия командир-мавър – Малкият Джон се превъплъщава Джейми Фокс.

Двамата смели мъже ще се вдигнат на протест против шерифа на Нотингам (Бен Менделсон) и корумпираната британска корона, с цел да донесат правдивост за живеещите в последна мизерия поданици на града.

Комедията „ Спасители на плажа “ е второто предложение, за което феновете могат да гласоподават в първата седмица на „ Великият понеделник “. Дуейн Джонсън се трансформира в най-известния избавител Мич Бюканън във филмовата версия на паметната класика от 90-те години „ Спасители на плажа “. Той ще опита да върне остарялата популярност на безстрашните спасители, а компания в това горещо премеждие ще му прави увереният Мат Броуди (Зак Ефрон). Съдбата ще изправи на пътя на Мич и прелестната Виктория Лийдс (Приянка Чопра), чиято поява носи взривоопасна композиция от закононарушения. Той, несъмнено, няма да остане безразличен и дружно с останалите от своя екип ще се нагърби със комплицираната задача да предотврати рисковите планове на красивата индийка.

От през днешния ден почитателите на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – или посредством на KINO NOVA. Лентата, събрала най-вече гласове, ще бъде излъчена в понеделник (12 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция всяка седмица гласуващите фенове в акцията „ Великият понеделник “ имат късмет да завоюват брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своят вот ще получат една от огромните специфични награди – професионална машина за пуканки, с която домът се трансформира в същински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На изпит: - Какво се е случило след гибелта на Наполеон? Студентът: - Погребение, професоре.. Професорът: - Колега, елате през сепетември за 40...! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИма ли последствия за ЗемятаДоверието е нежно, то не се купува и не се продава, споделя адвокатката, предиздвикала варненци да повярват, че България може повечеСлед всеобщо измиране през 2015 година, имаше опасения, че животното е на ръба на изчезванеУчените допускат, че стълбът от пепел тогава е достигнал 20 километра височинаAко не сте вложили до момента, можете да опитате систематичното вложение, наречено в ОББ „ Систематичен капиталов проект “В края на предходната седмица регулаторът оповести резултатите от своя инспекция в газовия оператор. Какво се споделя в тяхКъм днешна дата са доставени всички 421 машини за гласуването зад границаПроверява се поръчката за автомобила, платен за потребностите на градоначалникаСпоред нея най-важното, което човек би трябвало да направи в живота си, с цел да има положително бъдеще, е да учиОт пресслужбата на кралското семейство оповестиха, че Кейт няма никакви симптомиТова оставя вечно диря в живота„ Киното не е мъртво “Денят като че ли прибавя още няколко часа към себе си, които можеш да прекараш в уютно сенчесто кафене или измежду природатаНеговият филм „ Москва не има вяра на сълзи ” е отличен с „ Оскар ”Файон: Българският нарцисизъм и самомнителност са извънредно неправилни и безотговорниАмериканец сложи нов международен рекодОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР