а да се избегне нелоялната конкуренция по време на карантината,

...
а да се избегне нелоялната конкуренция по време на карантината,
Коментари Харесай

Гърция забрани продажбата на обувки, дрехи и играчки по време на карантината

а да се избегне нелоялната конкуренция по време на карантината, от 11 ноември в Гърция влиза в действие възбрана за продажба на дрехи и обувки. До 30 ноември живеещите в страната няма да могат да си купят и електрически уреди, играчки, книги и други сходни артикули от супермаркетите, до момента в който са затворени профилираните магазини за такава продукция.

Министърът за развиване и вложения Адонис Георгиадис съобщи, че решението цели да се обезпечи баланс на пазара в интервала, в който са в действие рестриктивните ограничения, а огромна част от бизнеса е затворен.

Според оповестеното решение по време на карантината в магазините за храна и в супермаркетите е неразрешена продажбата на компютри, компютърна техника и програмен продукт, телекомуникационно съоръжение, аудио и видеотехника, творби от текстил, килими, електрически домашен уреди, мебели, полилеи и други предмети за семейството, книги, играчки, дрехи и обувки.

Обсъжда се опцията да бъдат отворени книжарниците

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис съобщи през днешния ден по време на телеконференция с водачи от други страни, които сполучливо са се справили с пандемията, че идващите 10 дни ще бъдат решаващи за изравняването на кривата на втората вълна, откакто блокирането в цялата страна стартира да влиза в действие, заяви в. "Катимерини ".

Говорейки с водачите на Австралия, Австрия, Чехия, Дания, Израел и Норвегия, всички страни, които до момента бяха приветствани за справяне със здравната рецесия, Мицотакис акцентира значимостта на известието в понеделник от фармацевтичната компания Pfizer, че е покрай имунизацията и прикани за интернационално съдействие при разпространяването на дозите, когато те станат необятно налични.

Обяснявайки за какво държавното управление реши да наложи триседмичния локдаун, който стартира в събота, гръцкият министър председател осведоми своите колегин и за нападателния прилив на нови случаи и натиска, който е оказал върху националната здравна система.

По думите му идващите 10 дни ще бъдат "решаващи " за демонстриране дали работят строгите ограничавания върху обществената и икономическата активност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР