а 12 ноември махалото ще удари за трети път –

...
а 12 ноември махалото ще удари за трети път –
Коментари Харесай

Съвпад на Юпитер и Плутон: време да надскочим границите си

а 12 ноември махалото ще удари за трети път – Юпитер и Плутон ще се срещнат в своя „ вълшебен “ съвпад, с цел да ни припомнят, че светлината постоянно същестува, даже и в най-дълбоките кътчета на нашето схващане. В една година, изпълнена със съвпади и игра на трите планети на обществения ред – Юпитер, Сатурн и Плутон,

нямаше по какъв начин да не забележим промени на всички равнища на обществото .

За някои прекарванията бяха разтърсващи, а за други необикновен късмет и превръщане на играта в непредвидена посока. При всяко състояние 2020-а размести пластовете, с цел да ни покаже, че би трябвало да се събудим и да променим нещо като стартираме на личностно, а по-късно и на публично равнище. Първият съвпад на Юпитер и Плутон тази година се случи на 5 април, а по-късно беше последван от още един на 30 юни. Сега следва тяхната последна среща за годината, която ще насити атмосферата с сила, с нов заряд за деяние и евентуално ще довърши доста от тематиките, които са почнали на изброените дати.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на.

Какво в действителност символизират Юпитер и Плутон и по какъв начин да работим с тези планети?

Юпитер е обвързван с нашия мироглед, с желанието да забележим и усетим повече, да се разгръщаме във всеки смисъл на думата. Тази планета е обвързвана с експанзията – разрастването, очакванията и упоритостта, че ще бъдем по-добри, по-успешни, а за какво не и по-широко скроени? Всичко това значително зависи от нас и къде се намираме ние сред материалния успех/престиж и духовното/философско задоволство.

Съчетано с Плутон, нашето търсене ще бъде интензивно, а фантазиите ни – повече от наситени. Може би тук е по-правилно да приказваме не за фантазии, а за стремежи и планове. Този съвпад предлага опцията да надскочим личните си граници, да сбъднем това, в което откровено имаме вяра.

Отворете съзнанието си и си позволете да повярвате ,

че можете да постигнете вътрешния баланс и външните резултати в значимите неща. Не забравяйте да потърсите обществения детайл в желанията, тъй като тези планети чакат да създадем стъпка към едно по-добро бъдеще – за нас и за останалите. Плутон ни предлага голяма мощ и прозорливост, опция да се свържем надълбоко със себе си и да научим какво в действителност желаеме. Понякога този на прив взор обикновен въпрос ни преследва през целия ни живот...

Нека не забравяме, че всичко това се случва в знака на Козирога. Темата за отговорността, за персоналния ни ангажимент да осъществим най-съкровените си стремежи и смели фантазии, ще бъде извънредно значима. При сатурновия знак нищо не става прекомерно бързо, а работата и постоянството са наложителна част от пътя. Така че, както се споделя keep moving (продължавайте напред).

На 12 ноември, по време на своя съвпад, Юпитер и Плутон ще създадат позитивни аспекти със Слънцето и Нептун, които ще ни оказват помощ

да разтеглим вероятността и да потърсим отговори благодарение на своята вътрешен глас .

Марс към момента е назадничав и евентуално ще имаме опция да довършим остарели тематики, които заслужават преосмисляне. Може би тъкмо в този момент ще получите нужното прояснение? Марс ще застане против Венера и Луната във Везни, тъй че не е изключено да има несъгласия в прочувствената сфера – не се поддавайте на егото, пробвайте се да видите по-голямата картина и да разберете какво се пробва да ви каже тази обстановка. Отделете си време, с цел да се настройте на позитивна вълна и да вземете най-хубавото от този необикновен съвпад – дано Вселената ви донесе най-хубавото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР