9204 от читателите на OFFNews вече се включиха в новата

...
9204 от читателите на OFFNews вече се включиха в новата
Коментари Харесай

Временните резултати: 3,78% от читателите на OFFNews искат Бойко да се върне -

9204 от читателите на OFFNews към този момент се включиха в новата ни анкета, в която ви питаме " Доволни ли сте, че падна държавното управление на Кирил Петков? ".

От отговорите досега ясно проличава, че участниците в допитването на уеб страницата ни са извънредно недоволни от гласуваната оставка на кабинета. Три четвърти от тях са избрали отговори, от които излиза наяве, че желаят държавното управление да продължи да ръководи.

Отговорът " Не, не желая България да бъде връщана в съветската сфера на въздействие и крадците и мафията отново да са на власт " среща най-силна поддръжка. Той е определен от 64,22% от попълнилите анкетата или 5911 души.

" Не, не желая да има избори, тъй като ще е още по-трудно да се образува държавно управление " е отговорът на други 7,59%  или 699 начи читатели.

Отговорът " Не, не желая длъжностен кабинет на проруския президент Радев в миг на война покрай границите ни " е определен от 2,40% или 221 души.

Най-популярният отговор, измежду читателите на OFFNews, които са удовлетворени от рухването на държавното управление на Кирил Петков е " Да, изгубиха ни 7 месеца, похарчиха милиарди и нищо не свършиха ". Той е определен от 18,35% или 1689 души.

Други 2,49% или 229 имат друга причина да желаят кабинета на " Промяната " да си върви. Те са избрали опцията " Да, тъй като желая да пристигна на власт Възраждане и отново да сме си близки с Русия и Путин ".

Сходен е делът на нашите читатели, които желаят трижди министър председателят Бойко Борисов да се върне на бял кон или най-малко на бяла джипка. Отговорът " Да, желая Бойко Борисов да се върне на власт и да е за четвърти път министър председател " е определен от
3,78% или 348 души.

Най-малък дял в анкетата ни получава опцията " Не мога да преценява ". Тя е определена от 1,16% (107 читатели).

Гласуването в анкетата ни продължава!

Не, не желая България да бъде връщана в съветската сфера на въздействие и крадците и мафията отново да са на власт Не, не желая да има избори, тъй като ще е още по-трудно да се образува държавно управление Не, не желая длъжностен кабинет на проруския президент Радев в миг на война покрай границите ни Да, изгубиха ни 7 месеца, похарчиха милиарди и нищо не свършиха Да, тъй като желая да пристигна на власт Възраждане и отново да сме си близки с Русия и Путин Да, желая Бойко Борисов да се върне на власт и да е за четвърти път министър председател Не мога да преценява

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР