91-годишният австрийски милиардер Ричард Лугнер отново си търси съпруга. Преди това

...
91-годишният австрийски милиардер Ричард Лугнер отново си търси съпруга. Преди това
Коментари Харесай

91-годишен милиардер отново си търси булка СНИМКИ

91-годишният австрийски милиардер Ричард Лугнер още веднъж си търси брачна половинка. Преди това имаше шест брака. 

Австриецът основава и има строителна компания, която носи неговото име. Във Виена той построи комерсиалния център Lugner City. Бизнесменът постоянно се появява в разнообразни телевизионни излъчвания и е именуван " световна персона " в света на строителството.

Лугнер беше женен шест пъти. Най-голямото неспокойствие беше петата му женитба с Кати Шмиц през 2014 година, когато той беше на 81 години. Моделът на Playboy беше с 57 години по-млада от брачна половинка си, само че на него не му пукаше, пише BILD.

Бизнесменът, който е един от уредниците на фамозните балове във Виенската опера, подвигна женитба в известния виенски замък Шьонбрун, разполагащ с хиляда и половина стаи и зали. Двойката се раздели две години по-късно.

" Трябва да живеете интензивно, даже и в любовта! Все още обичам да бъда деен и в действителност желая да бъда с някого ", сподели Лугнер в коментар за BILD.
 Милиардер с млада жена, Ричард Лугнер, милиардер, женен шест пъти, брачната половинка му е с 57 години по-млада, модел на Playboy, търси брачна половинка Ричард и Кейти се разделиха 2 години след сватбата си Снимка: FM1Today
В диалог с кореспонденти предприемачът сподели, че избраницата му би трябвало да е на възраст над 45 години и да има опит в бизнеса, с цел да помогне на брачна половинка си. На първо място, предприемачът се интересува от мозъка, а не от външния тип на дамата.

Мъжът стана прочут и в целия свят, откакто през февруари 2014 година даде 500 000 $, с цел да го придружи на Виенския бал американската телевизионна звезда Ким Кардашиян.

Лугнер има четири деца - двама сина и две дъщери.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР