9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб връчи на Кале Рованпера

...
9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб връчи на Кале Рованпера
Коментари Харесай

Льоб към Кале: Ще преследваш ли рекорда ми?

9-кратният международен рали първенец Себастиен Льоб връчи на Кале Рованпера и Яне Халтунен купите им за международната рали купа за сезон 2022 на церемония вечерта на ФИА в Болоня нощес.

„ Невероятно е, че съм тук, татко ми също беше водач и това прави моментът още по-специален – съобщи Кале. – Страхотно е, че съм най-младият международен първенец, както и първият в хибридната епоха на WRC. ”

Льоб обаче си беше приготвил най-важния въпрос за вечерта и непосредствено попита Кале дали има упоритостта да усъвършенства върха му от 9 международни трофеи, като при французина те са и следващи.
 Още една купа за Себастиен Льоб Още една купа за Себастиен Льоб
„ Чакат ни дълги и тежки сезони, в случай че желая да преследвам твоя връх – отвърна Рованпера. – Но да забележим какво ще стане, желая да се опитвам и в други надпревари, тъй че да забележим какъв брой време ще карам рали. Така че, за момента, върхът ти не е заплашен. ”
 Какво ще прави през зимата Рованпера? Какво ще прави през зимата Рованпера?
А навигаторът на Кале – Яне Халтунен, съумя да разсмее аудиторията с забавна имитация, която сподели при приемането на купата.
 Кой заплати завръщането на Танак в М-Спорт? Кой заплати завръщането на Танак в М-Спорт?
„ Двамата с Кале се състезаваме дружно от 2017, като започнахме като дилетанти, мисля, че към този момент сме експерти ”, изясни Халтунен.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР