9-годишната дъщеря на Алекс Сърчаджиева София е точно копие на

...
9-годишната дъщеря на Алекс Сърчаджиева София е точно копие на
Коментари Харесай

София – копие на татко си Иван Ласкин

9-годишната щерка на Алекс Сърчаджиева София е тъкмо копие на умрелия си баща Иван Ласкин, излиза наяве от фотосите, които майка й пусна в своя фейсбук. Ученичката в еврейското учебно заведение в София има очите и овала на лицето на татко си, който си отиде без време при започване на тази година, считат фенове на артиста. Други обаче са на мнение, че дребното момиче е отрязало главата на баба си Пепа Николова.



Алекс и София са на екскурзия в италианската столица Рим и преглеждат стремително забележителностите. „ Прекрасни “ и „ Бъдете щастливи и благословени “ гласят част от стотиците мнения под фрагментите, като всички почитатели означават с наслада, че двете дами са усмихнати и тъгата по Ласкин е краткотрайно забравена.

Екскурзията обаче няма да трае дълго, защото още този петък актрисата ще застане пред камерите за финала на първия сезон на шоуто „ Игри на волята “. В последната седмица от шоуто племената остават към този момент в историята, като всеки ще се бори против всеки за огромната премия от 200 000 лева



Победителят ще бъде определен единствено от феновете на Нова телевизия.

фотоси:фейсбук александра сърчаджиева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР