88-годишна жена е бита и ограбена в дома си в

...
88-годишна жена е бита и ограбена в дома си в
Коментари Харесай

Пребиха 88-годишна жена за 40 лева в село Дъбово

88-годишна жена е бита и ограбена в дома си в мъглижкото село Дъбово. Взели са й 40 лв..
Крадец се опита да обере ресторант, завари служители на реда вътре Те се намесили и подгонили крадеца
Баба Пенка живее сама в края на селото. В събота, час преди среднощ, дамата гледала телевизия в дома си. Чула мощен звук и излязла да види какво става.

След като не видяла никого в двора, дамата се върнала у дома и доакто затваряла, крадецът я съборил на земята. Баба Пенка описа, че си е блъснала мощно главата.

Престъпникът взел портмонето от скрина, в което имало 40 лв., и избягал.

Полицията реагирала стремително, организирали и очна ставка. Възрастната жена не могла да разпознае нападателя. Работата по случая продължава.
Вълна от съпричастност: Дарения за стара жена, която се грижи за 3 внучета Десетки фенове нa bTV се свързаха с нея и пожелаха да й оказват помощ
А старата жена споделя, че още във вторник видяла, че избата й е отключена, а вътре нещата били в хаос.

Кметът на селото Теньо Бенев разказва като безшумно и умерено обитаемото място. Със съдействието на Община Мъглиж, неотдавна тук има и частна охранителна компания, която пази селото, само че до 21 часа и 30 минути. Случаят Бенев дефинира като “спорадичен”, по-скоро инцидентен случай. Те описват, че доста постоянно намират телената ограда на двора им срязана, по тази причина не смеят да оставят нищо по двора си. Не могат да приберат и продукция от градината си -защото тя изчезва преди хората да съумеят да я оберат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР