85-годишна британска туристка беше изпратена с аплодисменти от болница в

...
85-годишна британска туристка беше изпратена с аплодисменти от болница в
Коментари Харесай

Лекари аплодираха 85-годишна жена, преборила COVID-19

85-годишна британска туристка беше изпратена с аплодисменти от болница в Колумбия, след като победи COVID-19, предава Нова Телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3586
Жената се разболяла на круизен кораб. Пристигнала в град Картахена преди близо месец и влязла в болница в тежко състояние.

След 2 седмици лечение, британката дала отрицателни проби за коронавирус и била изписана като излекувана. Синът й благодари на лекарите и медицинските сестри в болницата, както за добрата работа, така и за положителното отношение.

„ Бях впечатлен от тяхната отдаденост и професионализъм. Познанията им бяха на много високо ниво, както и комуникацията им с мен, което ми помогна да се успокоя. Те спасиха живота на майка ми. Когато дойде в болницата беше в критично състояние, а сега е много, много по-добре. Благодаря на всички медици “, каза той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3586  Служители на Домашен и обществен патронаж в Бургас доставя храна на над хиляда възрастни хора Служители на Домашен и обществен патронаж в Бургас доставя храна на над хиляда възрастни хора  Фармацевтичният съюз желае незабавно привикване на съвещание на Висшия съвет по фармация Фармацевтичният съюз желае незабавно привикване на съвещание на Висшия съвет по фармация  Във Франция са направени близо 6 млн. полицейски инспекции по отношение на карантината поради ковид Във Франция са направени близо 6 млн. полицейски инспекции по отношение на карантината поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР