83-годишната баба Иванка живее сама от 27 години в къщата

...
83-годишната баба Иванка живее сама от 27 години в къщата
Коментари Харесай

РАЗТЪРСВАЩ РАЗКАЗ! 83-годишната пребита баба от Гурково проговори за бруталното насилие от циганина рецидивист! Нападателят е бил дрогиран!

83-годишната баба Иванка живее сама от 27 години в къщата си в Гурково. Малко преди среднощ в понеделник чула звук. В този миг в стаята на старата жена нахлул нападател и почнал да я бие.

Преровил стаята и намерил в едно от чекмеджетата 20 лв.. Тогава извадил нож и изискал още пари. Възрастната жена му дала още 15 лв. от портмонето си, споделя Нова телевизия.

След подадения сигнал, 40-годишният нападател е арестуван. Той е заловен сега, в който пазарувал в магазин в селото. Пробите посочили, че е дрогиран. Нападателят е ром рецидивист и е с голям брой присъди зад тила си. За последно излязъл от пандиза преди 2 месеца.

"Не ми приказваше нищо, а единствено ме биеше. Опитваше се да ме души и да ми запуши устата да не крещя. После ме хвърли на земята като парцал и стартира да ме рита. Ударих се в печката и след това не помня доста. Викаше ми: дай парите, дай портмонето. Извадих 20 лв. и след това още 15. Това ми бяха парите. Отворих му да излезе и се обадих на комшията. Той звънна на Министерство на вътрешните работи и за доста малко време го хванаха. Аз го познавам този човек. Той е ром, който всеки ден срещам по улиците. За първи път в нашата махала се случва такова нещо ", върна се към ужаса баба Иванка.

Пребитата стара жена е настанена в неврохирургия в Стара Загора. Лекарите твърдят, че животът й е отвън заплаха.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР