„Всичко върви по план“ Това са думи на Путин към

...
„Всичко върви по план“ Това са думи на Путин към
Коментари Харесай

„Всичко върви по план“ Това са думи на Путин към Олаф Шолц от сряда. Това да прилича на Русия, която е в капан?

„Всичко върви по план“
Това са думи на Путин към Олаф Шолц от сряда.
Това да наподобява на Русия, която е в капан?
Нищо сходно! Русия освен не е в никакъв капан, Русия прави завой от 180 градуса във връзка с Запада и няма да се изяснява повече с никого за какво и защо. Нито аз ще се изяснявам.

Да, още веднъж ще кажа – Настъпи коренна смяна на геополитическото поле в света, съществено се промени освен вятърът, само че процесите към този момент се движат в нови плоскости. Западните медии не престават да държат света в илюзия, че нищо не се е трансформирало, на което се дължи всеобщата некадърност да се свържат хората с новите процеси. Освен това нещата стават по този начин финно протичащи, като транспортен съд, който се прокрадва сред подводни скали от всички страни, клати се и насам и натам, само че минава, че мнозина въобще не могат да схванат за какво се движи по този начин.

Русия пристъпи към осъществяване на това, което разгласи още в Женева в юни, а по-късно цяла есен и изключително от нова година насам приказва непрестанно. Че ще реши тематиката Украйна един път вечно и то в този момент. Всички западни „партньори“ са щедро и напоително предизвестени какво ще вършат и за какво.

Неведнъж споделям, за груповият Запад НЕ МОЖЕ Пожарна охрана НИКАКЪВ НАЧИН ДА ОТГОВОРИ НА РУСКАТА ВОЕННА МОЩ НИКЪДЕ, НИТО НА ЗЕМЯТА, НИТО В КОСМОСА. Което прави ненужно въобще да се разисква въздържане на Русия от Запада или пък да се разисква каквато и да е точкан от ежедневната западна агитация и закани по какъв начин щели да санкционират Русия в случай че влезе в Украйна. Това е смешно! Русия ги превъзхожда и количествено и качествено като оръжие, а като тактичност и тактика напряко е век напред. Смешно е.

Защо ще вземе Донбас?
За финален път изяснявам.
Там е рускоезичното православно население, определящо се като руснаци.
Там са въгледобивните басейни, 4-тите в света по благосъстояние на залежите. Построени са от Съюз на съветските социалистически републики с парите на общността и Путин няма безусловно никакво желание да ги остави в ръцете на ръководена от Запада Украйна или в ръцете на сина на Джо Байдън или в ръцете на който и да било.

След Крим това е най-важната стратегическа точка в съветския народен интерес и тя ще бъде включена във федерацията по един или различен метод. Лесно или мъчно. С война или с дипломация. С драми или умерено. Няма никакво значение! Донбас ще се причисли към Русия, тематика решена и затворена!

При гласуването в Думата на закона за присъединение, новата партия, която се описваше като контрапункт на Путин и затова притежател на нови трендове в съветската политика, Новите хора, са дали своят вот срещу присъединението и това е задоволителен факт, с цел да бъдат пришити към западнофилските либерали в Русия, затова врагове на Путин и на националната консолидация. Тяхното лице лъсна!

Вече се случват исторически неща, които настойчиво получават отказване и отвод да бъдат признати. Това е обикновено. Всяка загуба на статукво се приема мъчно и мъчително. Това претърпява сега груповия Запад. Смъртта на международното предимство и на НАТО. Като при всяка гибел е тежко, трудно и има оплаквачки. Има и доста огромна гняв. С гняв и без гняв, с ненавист или без, неизбежното ще стане – Донбас минава към Русия, Украйна ще се разпадне.

Фактически това е до известна степен повтаряне на сирийския сюжет, само че доста по-префинено и деликатно.

Реакцията на Съединени американски щати от нощес е плачевна!
Байдън истерично зове, че Русия ще нападне Украйна, с цел да изясни протичащото се в Донбас.

И в този момент основното доказателство за моята теза, която се споделя единствено от двама души от формалните гласове, Дарина Григорова и Вацев, е следната реакция на Запада. Истерична реакция на евакуацията, Русия злосторен употребява популацията като жив щит! Ето ново подстрекателство – Русия взема популацията на Донецк и Луганск като заложници! Да, това може да мине единствено пред невежи от трите степени – невежи, по-невежи, най-невежи. За всеки различен такова нещо не съществува.

Значи съгласно Запада Русия няма право да се погрижи за съветско население в друга страна, което е изправено пред етническо пречистване.
Не знам дали въобще да пропадам в моралния и политически смисъл на тази тематика. Засега не виждам смисъл. Само ще дам съпоставяне. Когато Фидел Кастро пристигна на власт с боен прелом, Съединени американски щати изпратиха превоз и си прибраха всички жители. Същото е.

Очаквам доста нервност в медиите и доста забавни събития.

Всичко върви по проект.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР