„Турция не планира санкции против Русия.“ (РИА)Тази новина е в

...
„Турция не планира санкции против Русия.“ (РИА)Тази новина е в
Коментари Харесай

АКО СПЕЦИАЛНИТЕ НИ СЛУЖБИ РАЗЧИТАТ САМО НА ИНФОРМАЦИОННОТО ЗАХРАНВАНЕ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ И ПРИЕМАТ ВСИЧКО СВЕДЕНО ЗА ДОСТОВЕРНО, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА НЯКОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ Е ПРЕСТЪПНО

„Турция не възнамерява наказания срещу Русия.“ (РИА)

Тази вест е в съветските медии в навечерието на 3-ти март.

Руските държавни институции предлагат на съветските жители да употребяват туристически дестинации, свързани с страни, които не са въвели наказания по отношение на Русия, минимум поради тяхната сигурност.

На първо място е…Турция.

Следват Обединените арабски емирства, Китай, Виетнам…

Летете български ястреби, летете български орли!

Вие сте по-ястреби и от американците, и от англичаните, и от германците, взети дружно.

Френските петли пък, въобще не могат да ви стигнат.

Но, няма по какъв начин да отречете.

Мъдра е Турция.

Ако каже някой, че не е, най-малко тя дава прегледен урок по какъв начин се устоява народен интерес от натовска държава… и то не от каква да е.

Военната интервенция в Украйна е бодил в очите като разбиране – интервенция ли е, война ли е?

Но, изрично психическата война върви с цялостна мощ.

И тя не касае толкоз Украйна от вътрешната страна, колкото всеобщата нападателна агитация, съсредоточена в цяла Европа, взела на мушката си една единствена цел – Русия.

Преди години, по време на събитията, свързани със Западните Балкани и паравоенните формирования там, наши оперативни източници предоставяха данни за сугестивно влияние върху персоналния състав на тези въоръжени формирования, по време на образованието им.

Не е нужно да означавам към какви способи и форми прибягваха тогава, както и кои бяха главните инструктори в подготвителните им лагери.

Сега има чувство, че тази сугестия, в хода на разрастващите се събития, по един първичен, само че безапелационен метод, е пренесена с изразена настъпателност върху цялата международната общност.

Може ли някой да уточни дали има най-малко един наш боен сътрудник, същински боен сътрудник, който да прави всичко допустимо да отрази събитията действително, представяйки на българската общност и двете страни в спора, без значение и оптимално обективно. 

Да отразяваш какъв брой рейса са пристигнали в България и да се героизираш с това, е едно, само че да си в действителност в събитията е напълно друго.

Несъмнено, свято дело е да спасиш даже един човешки живот.

Но някой да е видял изявление на наш сътрудник с представители на съветските специфични сили, с водачи на украинските националистични формирования, с непринудено предали се украински бойци, с лекуващи се ранени украински членове на националната им армия в обстрелваните лечебни заведения.

Между другото украински националисти обстрелват лечебни заведения, в които руснаците оказват първа помощ на ранени украински момчета.

Може би за наставление, по тази причина че са минали на съветска страна…

Къде са военните ни репортери да покажат горещата линия, това, което да даде същинска визия за протичащото се.

Може ли някои да каже правилно или погрешно е наличието на това изображение:

Ако специфичните ни служби разчитат единствено на осведомителното зареждане от евроатлантическите ни сътрудници и одобряват всичко сведено им от тях за правдиво, без да имат своя лична активност, която е най-хубавата гаранция за отстояване на националния ни интерес и суверенитет, може да се окаже, че безотговорното държание на някои политически представители е незаконно.

Защо споделям незаконно?

Отговарям по оптимално понятен метод: – Нацист не е единствено този, който ползва нацистки способи. Нацист е и този, който ги приема, поддържа и затваря очите си за тях.

Съществува едно изконно предписание във военното дело: – По време на война всеки, който носи оръжие, се смята за съперник.

Обърнете внимание на следната снимка:

Лично аз не бих я коментирал, нито пък какво чувство основава в мен.

Кой наш сътрудник, на място, би направил изявление за това какво е отношението на съветските воини към сходно меко казано буйство.

Кой би наблюдавал действително по какъв начин се отнасят към дамите и подрастващите, на които се раздава оръжие.

Тогава може би по-лесно ще разберете дали това е военна интервенция или война.

И въпреки всичко, кой си разрешава да спекулира с това изконно военно предписание?

Защо го прави и какви перверзен последици преследва?

Между другото, в случай че нарушите по този начин нужния неутралитет на страната ни, в този миг, и в действителност предоставите наши Миг-ове да се изправят против Русия, уважаеми политически ястреби, пропагандно налепете фотосите на българските водачи, които ще се съгласят на това почтено дело, в случай че има такива.

Направете ги, дружно с Вас, блян за подражателство.

Вместо да се наливат средства в сходна смъртоносна за България случка, да бяхте се сетили да ги пренасочите в образованието.

То от ден на ден ще има крещяща потребност от поддръжка, гледайки повсеместното опростачване, подкупност и духовна мизерия, заливаща политическата ни върхушка.

Не мога и да си помисля какви здания, какви пътища, какви мостове, язовирни стени ще строят бъдещите ни онлайн инженери.

Безхаберността измежду учителите ще е още по-голяма.

Дистанционното образование безспорно ще роди своите отклонения, за които никой в този момент не си дава сметка.

Преди години, в „Шоуто на Слави“, спомагах да гостува един японски самурай – Комей Секигучи Такааки.

Тогава Слави му зададе въпрос: – Кое е най-важното за просперитета на една страна?

Той отговори: – За една страна е значимо да има развити три сфери – икономическа, военна и просветителна.

Ако би трябвало да се избира сред икономическата и военната, безспорно, за просперитета на един народ е по-важно икономическото развиване.

Но в случай че би трябвало да изберем къде да се влага най-вече, в стопанската система или образованието, изрично – това е образованието.

Образованието е над всичко!

Ех, драги представители на Има Такъв Народ. С най-хубаво възприятие съм към вас. Колко симпатични бяхте на целия народ, а какъв брой бързо гаснете.

Да бяхте чули със сърцата си самурая!

И като стана дума за сърца, през днешния ден Джо Байдън произнесе следната имитация: “Путин може да обкръжи Киев с танкове, само че няма да може да победи сърцата и душите на ИРАНСКИЯ народ “:

Байдън обърка украинците с иранци!

Простено му е, макар че е неуместно.

И тъй като в този миг ислямският свят очевидно демонстрира своята изконна мъдрост, мислейки на първо място за националния си интерес, аз също бих приключил с нещо от персиеца Саади Ширази, касаещо сърцето, задоволително близо до иранския народ:

„Короната и тронът са временни…

Бил ли си в миналото в сърцата?“

Уважаеми български политици, дали бихте могли в миналото да бъдете в сърцата на българските жители, а още повече да останете в тях…

Велин Хаджолов

някогашен началник на ОСА в ДАНС
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР