„Това, което се вижда в момента, е безпрецедентна атака, използват

...
„Това, което се вижда в момента, е безпрецедентна атака, използват
Коментари Харесай

Най-накрая се пресрамиха да питат Петков за снимките и клиповете с Бориславова. „Медийна атака“, казва той

„Това, което се вижда сега, е невиждана офанзива, употребяват се всевъзможни черни, жълти, кафяви способи, само че няма да ни спрат“. Така министър председателят Кирил Петков разяснява в Трявна появилите се записи от охранителни камери от стълбището на столичен апартамент и хотел в Гърция, на които са снимани той и началничката на кабинета му Лена Бориславова.

„Според мен доста хора от сивия бранш и от тъмния бранш в този момент губят огромни средства и съм сигурен, че биха се радвали, в случай че имат въздействие през някоя от политическите сили това държавно управление да го няма. Почваме да събираме доста врагове, това е истината. В момента имаме всички тези, които са крали, и знаят, че рано или късно ще минат, в случай че не през естествената прокуратура, то през европрокуратурата. Това е групата, която всеки ден се чуди по какъв начин това държавно управление по-бързо да свърши. Втората група е от хора, които са свързани с газови и енергийни облаги, които в този момент свършват. Третото, съветската страна и техните хора, съм сигурен, че биха се радвали някое друго държавно управление да видят, тъй че събираме доста врагове“, акцентира Петков.

„В момента, щом съберем болшинство от 121 индивида, незабавно ще се предложат нови министри“, даде обещание министър-председателят.

„Вчера видяхме, че не сме сами, през вчерашния ден видяхме, че има доста смели хора, не подвластно какъв бранд са си сложили“, изясни Петков. „Запретваме ръкави и работим дружно. Сега ни трябват още 7 такива по-смели хора от Народното събрание, които застават и си извършват клетвата“, добави той.

По тематиката за Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и компанията за фито-санитарен надзор Петков разяснява: „Аз просто бях изумен от Слави Трифонов какъв брой пъти повтори, не знам, не ги броях, само че беше доста пъти, че няма нищо общо. Без дори да го питат, усещах го като в извинителен режим. Най-накрая страната си върна контрола върху тази граница, която от години е била приватизирана от неразбираеми субекти за мен.“
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР