„Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами!

...
„Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами!
Коментари Харесай

Бойко Борисов през сълзи към полицаите: Благодаря, че намерихте убийците на тази жена

„Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами! Бедо е един от хората, с които поставихме началото на ГЕРБ в Русе през 2008 година Благодаря на служителите на реда и прокурорите, които стигнаха до причинителите на това тежко закононарушение. Въпреки чегъртането и в Министерство на вътрешните работи, има останали почтени служители на реда!“

Това написа някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на профила си във Facebook. И придружи обявата си със фотография, на която е дружно с Бедрос Пехливанян и сина му.

Както написахме, Еранухи (Ери) Пехливанян, собственичка на верига русенски аптеки и брачна половинка на шефа на групата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян в общинския съвет в града беше убита и разчленена от двама бандити . Те й отмъкнали 30 000 лв., след което се отървали от тленните остатъци, като ги метнали в дерето на река Русенски Лом.

Задържаните за убийството мъже са създали цялостни признания за осъщественото ликвидиране. У тях са открити пари, откраднати от вкъщи на дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР