„Не мога да стоя дълго време прав и затова по

...
„Не мога да стоя дълго време прав и затова по
Коментари Харесай

Хираския Поп Го Закъса, Пее Само На Стол

„Не мога да заставам дълго време прав и по тази причина по време на участия сядам на стол. От 10 години имам проблеми с колената, само че в последно време болките се ускориха.“ Това описа именитият артист Хисарския поп.

„Наскоро бях в Сунгурларе на рожден ден – 60-годишнина. Пет часа забавлявах гостите, само че не можех да заставам прав и по тази причина сядах. От време на време ставах, само че след това отново на стола, тъй като болките се ускоряваха. Но стана прекрасен ваучър – от общо 5 часа имах не повече от 2 свободни минути, в които небрежно хапнах“, разяснява изпълнителят, който преди броени дни стана на 76 години.

Димитър Андонов, както е същинското му име, признава, че намира избавление в обезболяващите. Търсел способи и от националната медицина, с цел да се излекува, само че все пак болките в краката не престават да го мъчат. Хисарския поп призна, че в последно време изгубил и съня си. „Както си дремя, и внезапно се разсънвам. Само песни и мелодии са ми в главата. Над 800 произведения са ми в репертоара. Това е необикновено музикално богатство“, добави Андонов пред „България Днес“.

Певецът с горест признава, че понякога си спомня за неосъществения връх за „Гинес“. Изпълнителят имаше предпочитание да пее 24 часа без отмора, само че по този начин и не откри нужните средства, с цел да кандидатства. „Разни хора ми обещаваха спонсорство и ми даваха празни очаквания, само че най-после се отметнаха и нищо не се случи. Щях да популяризира България и на всички места да се приказва за страната ни, само че не е било писано да се случи. Вече съм се примирил, че в никакъв случай няма да вляза в „Гинес“, а и към този момент е късно“, разяснява с тъжна нотка Хисарския поп.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР