„Готови сме да се извиним като държава на жертвите на

...
„Готови сме да се извиним като държава на жертвите на
Коментари Харесай

МАКЕДОНИЗМЪТ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА. ПРОЗРАЧНИЯТ СЦЕНАРИЙ ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ РЕАЛИЗИРА ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

„Готови сме да се простим като страна на жертвите на комунизма и да впишем българите в македонската конституция, в случай че покажат преданост към държавата“, съобщи македонският външен министър Буяр Османи….

Прозрачният сюжет за отстъплението на България се осъществя пред очите ни.

Това, за което предизвестяваме от месеци, скоро ще стане факт и македонизмът ще влезе в Европейски Съюз през задната врата.

Скопие е готово да извърши изкуствено занижените условия на София – да пуснем Република Северна Македония в Европейски Съюз против вписването на българи в Конституцията и реабилитацията на хилядите убити и репресирани българи от сърбокомунистическия режим на Йосип Броз Тито.

Поставеното на трето място най-важно българско искане – отвод от заграбване на българското културно-историческо завещание от Средновековието и Възраждането и проверка на учебниците по история в районен съд Македония – ще бъде заметено под килима на подправеното добросъседство и общите евроатлантически полезности.

Скоро академичната ни общественост ще получи следващата богатства новина от Скопие – открива се Катедра „Македонистика“ в Софийския университет „Св.Климент Охридски“…

Слава Богу, че преброяването на популацията в България приключи. Защото, в случай че се организираше през 2022-а, в Пиринския край щеше да има хиляди новородени македонци…

Велизар Енчев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР