“Отстояването на интересите на българските граждани са нашата червена линия,

...
“Отстояването на интересите на българските граждани са нашата червена линия,
Коментари Харесай

ПП: Властта ще облекчи ценовия шок, утре закриваме спецправосъдието

“Отстояването на ползите на българските жители са нашата алена линия, ето за какво още на следващия ден сме решени да закрием спецправосъдието. Затова през днешния ден ще се гледа на второ четене закриването им. Те станаха знак на превзетата държава”, съобщи Андрей Гюров в декларация от името на “Продължаваме Промяната”.

Той акцентира, че следва промяна на КПКОНПИ и промени в закона за публични поръчки.

“Червените линии на българското общество включват битка с корупцията на всички равнища, рестарт на стопанската система, промяна на правосъдната система, образованието и здравопазването, рационализация на армията”, сподели той.

Гюров акцентира, че има надзор при разпределяне на средства за пътна поддръжка и се обърна към всички български жители, с цел да подсети за какво въобще са влязли в политиката.

“Не се отхвърляме в турболентни времена когато срещаме опозиция и саботажи на всяка крачка от пътя си, тъй като зад нас стоят ползите на българските жители. Те отхвърлиха да бъдат безобразно крадени и лъгани, да са заложници на корупционни ползи. Българите, които желаят просперираща България”, съобщи още Гюров.

Според него властта ще облекчи ценовия потрес.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР