82-годишната народна певица Янка Рупкина се включи в инициативата “Отворете

...
82-годишната народна певица Янка Рупкина се включи в инициативата “Отворете
Коментари Харесай

Янка Рупкина пя от покрива на Червената къща за медиците, пожарникарите и полицаите

82-годишната национална певица Янка Рупкина се включи в самодейността “Отворете вашите прозорци ”, проведена от Къща музей и изложба “Андрей Николов ”.

Гласовитата певица пожела сили и здраве на работещите на първа линия медици, пожарникари и служители на реда и ги поздрави със своя ария, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Включвам се да благодаря на всички хора, които се грижат за нашето здраве. На първа линия медиците от всички лечебни заведения, като стартираме от лекарите до санитарите. Да им благодарим за грижите, които са огромни, отговорността е доста огромна. Също по този начин да благодарим на пожарникарите, защото и тяхната работа по никакъв начин не е лека, доста е сложна, виновна, рискова, тъй че няма елементарно ”, сподели Рупкина и добави, че посвещава песента и на брачна половинка си Георги Рупкин, който неотдавна е изгубила. Тя му благодари за всичко, което е направил като борeц, някогашен национал на България и асистент треньор на клуб „ Славия “, както и за нея приживе. Рупкина показа, че той е бил прелестен човек и с изключение на нейн брачен партньор е бил и добър другар.

Носителката на медал „ Кирил и Методий “ и почетен жител на Бургас показа още, че е посветила и ария на ковид, макар че първоначално не мислела да го възпява, тъй като това е вирус, който носи несгода на хората.

“Направих я през вчерашния ден. Не мислех да го възпявам, тъй като това е един вирус, който носи несгода на хората. Ние сме българи – доста яки и несъмнено ще би трябвало да преодолеем тази компликация, да оцелеем, да го победим. Трябва да го създадем “, прикани националната певица и благодари на хората, които прецизно извършват ограниченията и прикани да си оказваме помощ.

На място на улица “Любен Каравелов ” в столичния център да чуят поздрава се отзоваха три пожарни на първа районна работа на ПБЗН.

„ Поласкани сме от поздрава на Янка Рупкина. Това ни даде сили ”, сподели един от пожарникарите.

В края на срещата ни Янка Рупкина даде обещание, откакто всичко се върне към естествения си темп, да зарадва българите с концерт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР