80% от излизането на Великобритания от ЕС - Брекзит, е

...
80% от излизането на Великобритания от ЕС - Брекзит, е
Коментари Харесай

80% от Брекзита бил договорен

80% от излизането на Англия от Европейски Съюз - Брекзит, е контрактувано. Това разкри основният договарящ на Общността Мишел Барние.

Неговото изявление стана на фона на завършилата среща в Лондон на Берлинския формат за Западните Балкани.

От своя страна немският канцлер Ангела Меркел приветства направените от държавното управление на английския министър председател Тереза Мей оферти по излизането на Англия от Европейски Съюз.

Те бяха показани в нарочна " Бяла книга ". Положителните оценки от Меркел и Барние идват в сериозен за Тереза Мей миг. Тя беше напусната от основни министри, а в парламентарната й група се надига спокоен протест, разяснява в. " Дейли мейл ".

" Оставаме европейци, даже и да не сме в общ Европейски съюз ", сподели Меркел на заключителната конференция. На нея присъстваше и Тереза Мей. От своя страна Мишел Барние разгласи, че чака в понеделник да договаря с английското държавно управление за Брекзита.

В момента не е ясно какво тъкмо се съдържа в " Бялата книга ". Някои от спекулациите са, че те са " мек бракоразвод с Европейски Съюз ".

" Очакваме забавни полемики, само че и тези диалози ще бъдат въодушевени от духа на другарство и желанието да имаме положителни връзки в бъдеще ", дипломатично уточни Меркел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР