8 ден без следа от 12-годишният Сашко, който изчезна безследно.

...
8 ден без следа от 12-годишният Сашко, който изчезна безследно.
Коментари Харесай

Жители от Брезник за бащата на изчезналото дете: Повече от 10 години е нотариус, отзивчив, прави услуги

8 ден без диря от 12-годишният Сашко, който изчезна безследно. Безпрецедентен брой доброволци и чиновници на Министерство на вътрешните работи се ангажираха с търсенето му през последната седмица, само че без резултат. Бащата предложи 100 000 лв. премия за този, който върне детето вкъщи.

“Не са значими парите, детето ми е значимо ”, съобщи той пред публицисти в центъра на Перник, от където разгласи, че е подготвен да заплати сумата на всеки, който върне Сашко или каже къде се намира. Не изключи и похищение, обяснявайки, че маршрутът, по който е вървяло то му е добре прочут и възможност да се загуби не съществува.

Бащата на момчето е нотариус и разполага с офис на нотариална адвокатска фирма в центъра на дребния шест хиляден Брезник. Местни поданици описаха за BG Voice, че той се занимава с нотариална активност повече от 10 години, само че не са чули към него да са отправяни закани.

“Живее в Перник. На мен ми направи пълномощие, купих кола. Като клиент вървях, обслужвал съм него, фамилията му, чиновник съм на Спешна помощ ”, споделя негов съгражданин.

Мъж, който не живее в Брезник, само че инцидентно заварихме в центъра изясни, че от приятелите си в града е чувал единствено положителни неща за него.

“Бил добър в службата. Чувал съм, че е радушен, прави услуги на хората с документи. Каквото е законно, всичко си прави. Сестра му работи също там в адвокатската фирма ”, споделя мъжът.

Дали изгубването има общо с работата му обаче, никой не се наема да каже.

“Не съм вещател или вълшебник ”, отговори малко нашият събеседник.

Бащата съобщи, че не има вяра работата му да е стимулирала някого да навреди на него и детето му.

“Всеки има другари и врагове, само че никой не е пристигнал да ми каже “ей в този момент ще видиш какво ще стане ”. Не бих споделил, че дължа пари на някого, дължа пари на банката ”, изясни той.

Мъжът изключи в изгубването на детето да е забъркана и майка му.

“Беше ми брачна половинка 10 години. Сто % не е тя ”, сподели той.

Бащата е мощно отпаднал от преживения стрес и съобщи, че приема доста тежко случилото се.

“Трябва да се работи. Трябва нещо да се направи ”, показа пред публицисти той и съобщи, че повече не може да приказва.

 

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР