8 декември наближава, а с това идват и „терзанията” за

...
8 декември наближава, а с това идват и „терзанията” за
Коментари Харесай

Колко пари ни трябват, за да изкараме хубав 8 декември?

8 декември наближава, а с това идват и „ терзанията” за студентите – безконечни или не, къде да отидат да отпразнуват празника.
Вариантите като цяло са ясни – или в България, или в чужбина. Според Нова телевизия, от към 208 000 студенти, които ще честват на 8 декември, 25 000 ще се възползват от услугите на туристически организации.
Изчисленията демонстрират, че приблизително всеки студент ще похарчи 85 лв. за празника. По зимните ни курорти студентите ще се охарчат с минимум 75 лв., а горната граница е към 165 лв., само че без да прибавяме парите за ваучър. В Банско, да вземем за пример, кувертът е 25-50 лв., като наподобява 200 лв. ще е сумата, която ще е нужна за положително изкарване на празника.
По-евтин вид е да се наеме къща за посетители. При този вид и 45 лв. може да стигнат без проблем.
200, само че евро, пък ще трябват за празнуване на 8 декември в чужбина. На Балканите междинната цена е 115 евро – да вземем за пример в Белград има предложения за 100 евро. Около 450 евро ще трябват на студентите, с цел да отпразнуват 8 декември в Германия, Италия или Испания. Има и пакети за Дубай – 350 евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР