76-годишна фенка на тениса успя да излъже охраната и да

...
76-годишна фенка на тениса успя да излъже охраната и да
Коментари Харесай

76-годишна фенка преметна охраната и успя да прегърне Новак Джокович /снимки/

76-годишна фенка на тениса съумя да излъже защитата и да прегърне първенеца на Откритото състезание на Австралия Новак Джокович. Това се случи по време на фотосесията в Кралската ботаническа градина в Мелбърн, оповестява БГНЕС.
Сръбкинята Бояна Савич, която от 50 години живее в Австралия, заобиколи десетки фотографи и охранители и съумя да стигне до сънародника си и да го поздрави за извоюваната купа в Мелбърн. Гардовете позволиха старата дама да прегърне тенис звездата и да му каже няколко думи, след което бе изведена от пространството за фотоси в парка.
За Джокович успеха му на Откритото състезание на Австралия стана 17-а в шампионати от Големия шлем и рекордна осма на Аустрелиън Оупън. Днес сърбинът измести Рафаел Надал от първото място в международната класация.
Новак Джокович е новият остарял първенец на Australian Open. На финала той обърна двукратния финалист на Ролан Гарос - Доминик Тийм след 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. В последните 5 мача, австриецът се бе поздравил 4 пъти с триумфа, само че този път сърбинът потвърди, че Мелбърн е обичаният му шампионат и не разреши да загуби осмия си край.
По този метод Ноле завоюва рекордна осма купа "Норман Брукс ", сметката му от трофеи от Големия шлем набъбна на 17, а от понеделник още веднъж ще се завърне на върха в международната класация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР