72 деца от четири възрастови групи участваха в първия турнир

...
72 деца от четири възрастови групи участваха в първия турнир
Коментари Харесай

72 деца участваха в първото състезание по плуване в общинския басейн на Сливен

72 деца от четири възрастови групи участваха в първия шампионат по плуване в общинския басейн на Сливен на 28 май.

С най-хубаво показване и персонален резултат на 50 м бътерфлай е Борис Станилов, с персонален треньор Красимир Костов. Голям триумф имаха дебютантите от 6 клас на ОУ “Елисавета Багряна ” – Кристиян Стефанов, Жечко Иванов, Михаил Хаджийски, Кристиян Кръстев, Велизар Велчев, Кристиян Петков, Борис Марков и петокласничката Виктория Найденова, с персонален треньор Силвия Симеонова.

„ Това са деца, които започнаха да плуват от март месец. Горда съм с триумфа им и с най- дребните участници Нели Митева и Георги Мачев, които плуват от месец и участваха на надпреварата. Плуването е друг спорт – водната среда го прави по-труден, само че за късото време тези деца го заобичаха и резултатите са налице “, сподели Силвия Симеонова. Тя благодари на Община Сливен и на кмета Стефан Радев за съдействието и на състезателен клуб “Сливен 2002 ”, с ръководител и уредник Стефан Шевкенов.

„ Благодаря за тяхното подпомагане, че успяхме да покажем работата си на всички родители, които водеха постоянно децата си да се учат и устояват този прелестен спорт “, добави тя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР