71-годишният мъж, който , остава за постоянно в ареста. Днес съдът

...
71-годишният мъж, който , остава за постоянно в ареста.
Днес съдът
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста дядото, който преби и заля с бензин жена в Благоевградско

71-годишният мъж, който, остава за непрекъснато в ареста.

Днес съдът е удовлетворил настояването на Териториалното поделение в Гоце Делчев към Районната прокуратура в Благоевград за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на дядото с букви Ф.Б. Той притеглен като обвинен за несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение, побой и насила , осъществени при изискванията на домашно принуждение

На 27 юли 2023 година 71-годишният мъж предизвикал телесна щета на жена с букви З.З. Той й нанесъл удари с туба и залял с бензин лицето й, оповестиха от държавното обвиняване.

От прокуратурата показват, че побоят и принуждаването посредством приложимост на мощ и заплашване по отношение на потърпевшата са предшествани от редовно практикуване на физическо и психическо принуждение от негова страна по отношение на дамата.

На 2 август 2023 година обвиненият влезнал в жилище на ул. " Славянска " в село Абланица в община Хаджидимово, област Благоевград, от което е бил отхвърлен, като с това не извършил заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение.

В правосъдно съвещание съдът е приел доводите на прокуратурата за обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към осъществените действия. Според държавното обвиняване има заплаха той да извърши друго закононарушение и да се укрие .
 Жена от Криводол е бита от мъжа, с който живее на фамилни начала
Жена от Криводол е бита от мъжа, с който живее на фамилни начала

Пострадалата се разминала без съществени травми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР