71-годишна жена, бивш учител, бе нападната посред бял ден в

...
71-годишна жена, бивш учител, бе нападната посред бял ден в
Коментари Харесай

Рецидивист нападна жена в Казанлък

71-годишна жена, някогашен преподавател, бе нападната измежду бял ден в Казанлък. Върху нея се нахвърлил 36-годишен престъпно проявен мъж и почнал да я души. Той е дишал бронз в торбичка. Жената е с тежко заболяване и е в потрес от случилото се, заяви Нова ТВ.

„ Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия миг си помислих, че приказва по телефона. След това чух думите „ кръвта на Исуса, кръвта на Исуса”. Направих няколко крачки, той се обърна и връхлетя върху мен. Блъсна ме и стартира да ме души с думите „ кръвта на Исуса, ще те уморя”, описа Пенка Михайлова.

„ Започнах да крещя, само че никой не пристигна да ми помогне. Мъжът ме натисна с цялото си тяло и ме душеше с ръце. Припаднах и нищо не помня. Когато пристигнах на себе си, се пробвах да стана. Тръгнах още веднъж по улицата и тогава други четири момчета с бронз в ръцете си вървяха по същата посока”, сподели още тя.

„ В резултат на нападението сега ми е мъчно да вдишвам, да приказвам и да се движа”, добавя още пострадалата.

Полицията е задържала няколко индивида във връзка със случая. По-късно е открито, че с изключение на младежите е имало и различен човек. Основният, който е нападнал дамата е 36-годишен престъпно проявен мъж. Той е арестуван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР