70-тият тираж на тотото, тази неделя е изкушаващо предизвикателство за

...
70-тият тираж на тотото, тази неделя е изкушаващо предизвикателство за
Коментари Харесай

Джакпоти за близо 6 780 000 и печалби без допълнителен залог в тотото

70-тият тираж на тотото, тази неделя е изкушаващо предизвикателство за всеки шанс. Старт на маратона по печелене на пари ще даде играта " 6 от 42 " . Скромен залог на най-малко шест цифри може да провокира финансов възторг с джакпот от 1 080 000 лв. .

Непредвидимите ходове на шанса, могат да се окажат извънредно позитивни за участниците в играта " 6 от 49 " . Тази неделя, залозите имат три благоприятни условия да възнаградят нейните фенове. Първата от тях е
джакпотът, който се чака да доближи до умопомрачителните 2 450 000 лв. . Веднага откакто бъде изтеглена печелившата композиция, един участник в играта ще завоюва посредством чоп нов автомобил. Третата опция за облаги е " Втори тото късмет ", където най-големите късметлии могат да сграбчен до 130 000 лв..

Материалната еуфория, може да доближи своя пик в " Тото 2 - Зодиак ". Печалби до размазващите фантазиите 3 000 000 лв. са сериозен мотив за дейности на тези, които към момента се двоумят да заложат на пет цифри и една зодия към тях.

Приятно ускоряване на пулса може да провокира и
джакпотът до 50 000 лв. в " Тото Джокер " . Минималният залог от 30 стотинки в действителност може да провокира чудеса.

Тази неделя завършва и промоционалната акция " Печалби плюс - облаги до безкрайност ". Участниците в нея ще имат опция да станат притежатели на нов лед тв приемник и 500 лв. посредством чоп в предаването. Ще бъдат изтеглени и облаги от 1 000, 2 000 и 5 000 лв. .

Текат и последните дни за включване в акцията за Лоялност Тото Клуб - " Олимпийски тото завършения ". На 3-ти септември 33-ма участници ще завоюват ваучери за спортни артикули, всеки на стойност 300 лв..

Подробности за всичко към тотото можете да научите във всеки пункт за приемане на
залози, на уеб страницата и на телефон 0700 17 771, позвъняването е съгласно персоналния тарифен проект.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР