7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън обяви, че

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън обяви, че
Коментари Харесай

Хамилтън: Готов съм отново да побеждавам!

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън разгласи, че е подготвен още веднъж да побеждава с новия автомобил на Мерцедес - W14. През предишния сезон Мерцедес изостана, а Хамилтън не съумя да завоюва нито едно съревнование и остана надалеч от борбата за международната купа.

“Вълнувам се, че още веднъж ще се състезавам - съобщи на представянето на W14 Хамилтън. - Спокоен съм, цялостен с сила и съм фокусиран върху това, което ни чака. Готов съм да направя нужното, с цел да надвивам още веднъж. ”

Хамилтън похвали напъните, вложени от екипа на Мерцедес в основаването на новия W14, който би трябвало да се е отървал от проблемите, които се появиха при предшественика му предходната година.
 Мерцедес се върна към черното с новия W14 Мерцедес се върна към черното с новия W14
“Част съм от Мерцедес към този момент над 10 години и напъните, които поставят всички са доста впечатляващи - добави Хамилтън. - За мен е вдъхновяващо по какъв начин всеки един човек от екипа подхожда към работата си. Страхотно е да можем да забележим развиването на колата и всичко, което е вложено в нея. Става въпрос за преправяне на дизайна, усъвършенстване и основаване на ново на избрани елементи и съставни елементи, впечатляващо е. И черното оцветяване доста ми харесва. ”
 Ферари с най-зрелищното показване до момента Ферари с най-зрелищното показване досега
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР