7 години след като се залюби с актрисата София Маринкова,

...
7 години след като се залюби с актрисата София Маринкова,
Коментари Харесай

Жаки от Пътят на честта се омъжва за известен журналист

7 години откакто се залюби с актрисата София Маринкова, нашумяла с функциите си в сериалите на Нова тв „ Ол инклузив ” и „ Пътят на достойнството ”, водещият от „ Дарик радио ” Драго Симеонов реши да й предложи брак. Това е станало в студиото на предаването „ Търси се ” на Би Ти Ви. Двойката е била поканена да гостува на водещите Меги и Нели и точно пред тях Драго е паднал на коляно.



„ Драго е най-голямата ми обич и най-хубавият ми другар “, декларира София, а обичаният й в изблик на неспокойствие дава отговор: „ Моля те, омъжи се за мен! “.

За да удостовери желанието си да сътвори семейство с нея, той пада на колене и споделя: „ Моето момиче, по този начин вършат рицарите... Омъжи се за мен тази седмица! “. София, несъмнено, дава отговор: „ Да! ”. Епизодът е очакван за лъчение на 21 май. Двойката признава, че не за първи път приказва за брак, а сватбата следва напълно скоро.

И Драго, и София имат деца от предходни свои връзки. Синовете им се споделят Павел и Орлин. Двойката мисли и за общо дете, само че за него бил необходим и по-голям дом.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР