69-годишната Ким Бейсингър е на път да стане баба. По

...
69-годишната Ким Бейсингър е на път да стане баба. По
Коментари Харесай

Боже, това Ким Бейсингър ли е?

69-годишната Ким Бейсингър е на път да стане баба. По този мотив тя участва на бебешкото празненство на щерка си Айрленд Болдуин, с цел да отпразнува идната поява на внучето си. Актрисата, носителка на Оскар, дойде на празненството, извършено много необяснимо в стриптийз клуб, наименуван Jumbo`s Clown Room в Холивуд.

Някогашната неустоима хубавица обаче като че ли е поизгубила от блясъка си и, по всичко проличава, малко е прекалила с пластичните интервенции.

„ Рядката ѝ обществена поява и леко притеснителния ѝ външен тип станаха причина за разпалени мнения в обществените мрежи от страна на почитателите ѝ, които не пропуснаха да отбележат, че наподобява леко шокиращо.



Ким Бейсингър е облечена в сив блейзър, комбиниран с подобаващи панталони и черна риза с копчета. От фотосите се вижда, че е в компанията на приятеля ѝ Мич Стоун.

27-годишната бъдеща майка Айрленд употребява своя Instagram, с цел да показа поредност от фотоси от събитието, в това число една, на която я виждаме да прегръща майка си, до момента в който носи дантелено долни дрехи с банкноти, пъхнати в него, и розова перука.



Детето ще е първо за двойката и първо внуче за Алек Болдуин, който преди месеци стана татко за седми път. А дали актьорът ще има опцията да се радва на своите наследници, занапред ще разберем - сега към него има отправени нови тежки обвинявания в ликвидиране по несъобразителност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР